Qui som?

La Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental va nèixer l’any 1995 i actualment té la seu social a Granollers.

L’objectiu de la Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental és aportar als professionals del sector tot allò que els permeti desenvolupar la seva empresa/professió, optimitzant la gestió, informació i formació necessària per arribar al seu èxit.

La nostra finalitat és defensar i representar els interessos dels professionals davant d’organismes i Institucions i us animem a formar part, per assolir nous reptes.

A la Unió de Perruqueria i Estètica vetllem pel nostre col·lectiu, tant en perruqueria com en estètica i pretenem tenir contacte amb els socis, per tal d’intercanviar impressions i tractar temes que afecten el nostre sector. Escoltem les vostres propostes i suggeriments per tal d’ampliar els nostres serveis i que s’adaptin a les vostres necessitats.

El nostre, és un sector que evoluciona constantment i al gremi tenim clar quin és el present i futur dels vostres negocis.

La bellesa és la tendència dels propers anys i això fa que es dibuixi un nou saló de perruqueria i d’estètica. Per aquest motiu, hi ha d’haver un canvi en el nostre servei i ens hem d’adaptar al s. XXI.