Tenim molt bones notícies per a tu! Ahir a la UPE ens vam reunir per engegar un nou projecte de la mà dels referents de la imatge personal del Vallès Oriental i tenim moltes ganes d’explicar-t’ho:

Com ja saps, aquest 2022 hem posat en marxa una sèrie de canvis i novetats i ens aquests primers mesos hem mantingut converses amb diferents professionals de la comarca per tal de començar a treballar en una UPE diferent de la que coneixies fins ara.

Per fer el primer pas, s’ha renovat la junta directiva de l’associació, quedant de la següent manera:

L’actual presidenta, Pilar Pérez (Bellesa Essencial) continuarà en el seu càrrec liderant la nova junta mentre la vicepresidència passarà a Xavier Arcarons (Xavier Arcarons Perruquers). Junt a ells dos, formaran part de la nova junta: Bibiana Serra (Perruqueria Ramon), Tresorera, i com a vocals: Montse Morella (Morella Hair Center), Marc Calvache (Marc Calvache Hair Salon), Jose Salinas (Limbo Hair Club), Mery Galan (De París a Nueva York), Sònia Massagué (Queen Cosmètics), Imma Señé (Imma Perruqueria) i Neus Rof (Saló de Perruqueria Siluet). Susana Berenguel (UEI) continuarà en el càrrec de secretària general.

Aquesta nova junta arriba amb moltes ganes i idees que aniràs descobrint en els propers mesos, però estem segurs que tot el que arribarà farà revolucionar el sector de la imatge personal de la comarca.