El proper dia 13 de desembre, la Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental, juntament amb el Gremi de Perruqueria i Estètica de Mataró i Maresme us conviden a un atelier gratuït de la mà d’Alexander Kiriliuk, director de l’equip creatiu de SK STYLE BARCELONA i guanyador dels PREMIS FIGARO 2020 i AIPP AWARDS 2020.

Durant aquesta màster class, Alexander presenta les seves noves creacions per diferents textures i cabelleres mostrant un increïble joc entre diverses tècniques de coloració i tallats personalitzats, recollits de núvia, pentinats de festa i els looks d’avantguarda.

Els assistents podran veure les noves idees comercials i creatives de la mà de l’estilista internacionalment conegut per les seves originals col·leccions, publicacions en revistes professionals i els cursos impartits en més de 40 països.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Alexander Kiryliuk

Alexander Kiryliuk, conegut també com Sasha i oriünd de Bielorússia, resideix a Barcelona des de 2008. S’ha convertit en un dels estilistes més aplaudits tant dins com fora de les nostres fronteres gràcies a la seva passió per la perruqueria i la bellesa, el seu do de gents, el seu carisma i la constància en el seu treball.

Anar al seu web