La Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental celebra un show per a professionals del sector en el que han participat alguns dels millors perruquers de la comarca.

Aquest dissabte els professionals de la perruqueria es van donar cita al Hair Night Show, esdeveniment organitzat per la Unió de Perruqueria i Estètica del Vallès Oriental.

L’esdeveniment, que va tenir lloc a l’espai exterior de la UEI – on té la seu la UPE – i que va comptar amb diferents escenaris, corners de menjar i beguda, música amb DJ i moltes altres sorpreses. La convocatòria va ser tot un èxit, assistint finalment entorn els 150 professionals que van gaudir d’un ambient i format original al que no estan acostumats.

En arribar, una copa de benvinguda i un petit aperitiu a peu dret, per minuts més tard començar l’espectacle amb una petita presentació dels professionals a càrrec de Pilar Pérez, Presidenta de la Unió de Perruqueria i Estètica. Xavier Arcarons, Montse Morella, Marc Calvache, Mikel Estupiñá, Bibiana Serra, Imma Señé i Pilar Pérez van anar apareixent als diferents escenaris i realitzant les seves propostes de tall, color i pentinats en directe i a ritme de la música.

Aquest show, va ser una idea sorgida en junta directiva, renovada el passat mes de maig, i que pretenia renovar el tradicional format d’atelier que es realitza sempre per tancar l’any. El canvi ha estat un èxit, i s’espera poder fer més edicions d’aquest Hair Night Show els pròxims anys.